Happy Burnout en meer! #acv

 

 

In mei 2016 zijn er opnieuw sociale verkiezingen. Dan kiezen werknemers hun afgevaardigden voor het Comité voor Preventie en Bescherming op het werk (Comité PB) en de Ondernemingsraad (OR). En net zoals andere vakbonden is het ACV op zoek naar kandidaten. Het betreft hier echter geen saaie recruteringscampagne maar wel een reeks van 4 films over sociaal onrecht op de werkvloer. De films schuwen de controversiële thema’s niet en brengen op een cynische manier een aantal actuele onderwerpen onder de aandacht waaronder burn-outs, werkdruk, vergrijzing op de werkvloer e.a. Elke film eindigt met dezelfde call to action: ‘Word acv-kandidaat’. De films werden bedacht door den deze en Ivan Moons en werden gefinetuned en perfect in beeld gebracht door Dirk Domen.

 

 

 

Creation: Ivan Moons, Sam De Win, Dirk Domen

Director: Dirk Domen

DOP: Piet Deyaert

Production company: Geronimo

Producers: Mathias Kerner, Erik Van Overloop

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *