Musicfestivals 2016 #Amnesty

Rock Werchter was dit jaar een gigantisch modderfestijn. De festivalgangers zagen er de leuke kant wel van in – toch voor vier dagen. Maar duizenden vluchtelingen zitten het hele jaar door in de modder: vanaf het moment dat ze Europa binnenkomen, belanden ze in mensonwaardige omstandigheden. Daarom creëerden we een toptopical-film die dit schrijnende contrast toont, en oproept om de petitie van Amnesty International Vlaanderen te tekenen. Vluchtelingen verdienen geen modder, maar veiligheid en bescherming. Via deze link kunt u de petitie van Amnesty International Vlaanderen tekenen en vluchtelingen helpen.

 

 

Client: Amnesty International Vlaanderen

Agency: Serviceplan

ECD: Sam De Win

CD: Olivier Verhellen

Creation: Antony Samson, Nicholas Sterckx, Jan Leenders, Veerle Guiljam

Production: Gonzales

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *