General

Iets tofs voor #Torfs.

De allereerste tv-campagne van Torfs is een feit: deze week gaat de tv-spot voor de sympathiekse schoenenverkoper van bij ons in première. Enkele maanden geleden haalden we bij Make Lemonade het communicatiebudget voor Torfs binnen en we gingen meteen aan de slag met het produceren van tv-spots, radiospots en tal van afgeleiden voor de komende maanden. Het eerste resultaat gaat deze week op antenne. De tv-spot – in een regie van Jan en Raf Roosens – toont ons allerlei dagelijkse situaties waarin schoenen de hoofdrol spelen. Schoenen die lopen, trouwen, springen, vallen, rillen… De eindboodschap is eenvoudig. Wat je ook doet, voor alles vind je een schoen bij Torfs.

 

SPOT SEPTEMBER

SPOT OKTOBER

SPOT NOVEMBER

komt er weldra aan.

En hierbij ook de radiospot.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *