General

#GOOSEvsAUDI

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=xY_4DOLdw58[/youtube]

Vrooaaaaaar. Ronkende elektrorock voor Audi

Maandag 19 maart 2018 — Het nieuwste nummer ‘Circles’ van GOOSE heeft wel een heel speciale guest appearance: de Audi R8 Coupé V10 plus. Het resultaat is ronkende elektrorock. GOOSE creëerde niet alleen een nieuwe song. Wim Reygaert bracht ook een bijbehorende videoclip in beeld. De performance werd rechtstreeks opgenomen op vinyl en in beperkte oplage uitgebracht.

Lead Vocalist Mickael Karkousse: “Er bestaan genoeg video’s waarin een auto rijdt in een berglandschap of op een circuit. We proberen graag nieuwe dingen uit en houden ervan om grenzen te verleggen. Ik denk dat daar ons raakvlak met Audi ligt. De uitdaging was allesbehalve evident maar met de hulp van de technici zijn we erin geslaagd om de Audi R8 te doen zingen. Het nummer houdt het midden tussen een optreden en een kunstinstallatie waarin we elkaar uitdagen en uiteindelijk tot een mooi samenspel komen. Ja, we hebben er een vijfde bandlid bij, eentje dat excelleert in accelereren (lacht).
Sam De Win, CD bij Prophets: “Deze ervaring was echt uniek. Net zoals de samenwerking met GOOSE en Wim Reygaert. De opnames vonden plaats in een geïsoleerde omgeving. Op het ritme van het nummer werd het gaspedaal iets harder ingeduwd of net losgelaten. Het was fantastisch om te zien hoe rauwe toeren per minuut plots elektronische beats per minuut worden…
Sofie Luyckx, PR Manager bij Audi: “Naarmate de video vordert, merk je duidelijk dat de twee elementen samenkomen: de band en de auto. Leuk om te zien hoe GOOSE onze Audi R8 op een voetstuk plaatst en, naast hen, een plek op het podium geeft.”[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=wYbieicEA5I[/youtube]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *